Ανακαλύψτε τον κομψό Espresso Amande, μια δελεαστική λιχουδιά με αμύγδαλο και σοκολάτα. Φτιάξτε τον δικό σας καφέ με αμύγδαλο και νότες σοκολάτας. Ιδανικός για την απόλυτη στιγμή απόλαυσης.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά
2 μερίδες
2 φλιτζάνια καφέ L'OR ESPRESSO Ristretto 11 (40 ml ανά άτομο)
100 ml σιρόπι αμυγδάλου
30 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σοκολάτας
Προετοιμασία
Ετοιμάστε δύο φλιτζάνια καφέ L'OR ESPRESSO Ristretto 11. Χρησιμοποιήστε δύο κάψουλες.
Γεμίστε 2 ποτήρια με σιρόπι αμυγδάλου (50 ml το καθένα) και προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σοκολάτας σε κάθε ποτήρι.
Προσθέστε τον καφέ στα ποτήρια.
Βάλτε το γάλα σε μια συσκευή αφρίσματος και, μόλις είναι έτοιμο, προσθέστε το αφρόγαλα σε κάθε ποτήρι.
Γαρνίρετε τον καφέ αμυγδάλου με λίγο σιρόπι σοκολάτας και απολαύστε τον.