Κάντε την απόλαυση του καφέ να έχει διάρκεια

Ο L'OR έχει δεσμευτεί για τη συνεισφορά του στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος και για τη διατήρηση της απόλαυσης του καφέ για τις επόμενες γενιές.

Εμπνευσμένοι από τη μαγευτική ομορφιά που βρίσκεται στη φύση, αξιοποιούμε το μοναδικό και πολύτιμο πλούτο της για να δημιουργήσουμε τις περίτεχνες συνθέσεις καφέ μας.

Μέσω του προγράμματος Common Grounds της JDE Peet's, βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια μείωσης του αντίκτυπού μας στην πολύτιμη φυσική ομορφιά, καλλιεργώντας τα οικοσυστήματα όπου ευδοκιμούν τα καφεόδεντρα και υποστηρίζοντας πιο βιώσιμες πρακτικές στη βιομηχανία του καφέ.

Ο κύκλος της απόλαυσης του καφέ

Η πραγματική απόλαυση του καφέ πρέπει να έχει αντίκτυπο στις αισθήσεις μας κι όχι στον πλανήτη.

Επιλέγουμε προσεκτικά τις συσκευασίες και τα υλικά μας για να προστατεύσουμε τις πολύτιμες γεύσεις και τα αρώματα του καφέ μας, σεβόμενοι παράλληλα το περιβάλλον.

Εργαζόμαστε για να επιτύχουμε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες έως το 2030.

Μειώνουμε τον αντίκτυπό μας σήμερα, για να διασφαλίσουμε ένα βιωσιμότερο μέλλον, όπου η απόλαυση του καφέ θα έχει διάρκεια.

Υπεύθυνη προμήθεια "Responsible Sourcing"

O L'OR περήφανα δηλώνει ότι αποτελεί μέρος του προγράμματος βιωσιμότητας Common Grounds της JDE Peet's με το οποίο δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και τον πλανήτη. Στόχος μας είναι ένα καλύτερο μέλλον βοηθώντας τους αγρότες και τη φύση να ευημερήσουν.
Μέσω του προγράμματος, υποστηρίζουμε τους μικροκαλλιεργητές στο ταξίδι τους προς πιο βιώσιμες πρακτικές. Η υπεύθυνη προμήθεια του καφέ μας είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους βοηθάμε τους αγρότες και τις κοινότητες στις περιοχές καλλιέργειας καφέ.

Υπεύθυνη προμήθεια "Responsible Sourcing"

Διατήρηση της ποικιλομορφίας του καφέ

Η ομορφιά της φύσης μας εμπνέει στις δημιουργίες μας, προσπαθώντας συνεχώς να αναπτύξουμε χαρμάνια από επιλεγμένους κόκκους καφέ από διαφορετικές περιοχές.

Σε συνεργασία με την World Coffee Research, ο L'OR υποστηρίζει την έρευνα και την ενίσχυση μιας μεγάλης ποικιλίας καφέ από όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από την υποστήριξη των αγροτών έως την επιλογή των πιο εκλεκτών ποικιλιών.

Με όλες τις παραπάνω ενέργειες θέλουμε να συνεισφέρουμε στη διασφάλιση του πλούτου του καφέ.

Μάθε περισσότερα