Υπεύθυνη προμήθεια "Responsible Sourcing"

O L'OR περήφανα δηλώνει την υπεύθυνη προμήθεια του καφέ μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον βοηθώντας τους αγρότες και τη φύση να ευημερήσουν.

Ως μέρος του προγράμματος βιωσιμότητας Common Grounds της JDE Peet's, προσπαθούμε να επιφέρουμε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη, στους ανθρώπους και στο μέλλον του καφέ.

Για όλα τα L'OR προϊόντα που φέρουν την σήμανση της υπεύθυνης προμήθειας "Responsible Sourcing", αντιστοιχεί ένας όγκος καφέ που έχει προμηθευτεί από αναγνωρισμένο πρόγραμμα υπεύθυνης προμήθειας του κλάδου. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.jdepeets.com/sustainability

Τι σημαίνει υπεύθυνη προμήθεια "Responsible Sourcing";

Υπεύθυνη προμήθεια "Responsible Sourcing" σημαίνει ότι ο πράσινος καφές που προμηθευόμαστε παράγεται ακολουθώντας αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία αρχές που αντιμετωπίζουν τις πιθανές κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Πώς προμηθευόμαστε τον καφέ υπεύθυνα;

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους αγρότες και τις καταστάσεις στις περιοχές προέλευσής μας για να κατανοήσουμε τις προκλήσεις και να αντιμετωπίσουμε ενεργά αυτά τα ζητήματα. Με τον τρόπο αυτό προωθούμε την πρόοδο, διασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με τους συνεργάτες μας, υποστηρίζουμε προγράμματα αγροτών που αντιπροσωπεύουν την πλούσια ποικιλομορφία της προέλευσης και τις πραγματικές αγροτικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζουμε τους αγρότες μικρής κλίμακας στο ταξίδι τους προς βιώσιμες πρακτικές μέσω πρωτοβουλιών και διασφάλισης από τρίτους.

Common Grounds

Το πρόγραμμα βιωσιμότητας Common Grounds της JDE Peet's ενσαρκώνει τη φιλοδοξία μας να επηρεάσουμε θετικά τους ανθρώπους, τον πλανήτη και το μέλλον του καφέ.
Ενεργούμε σκόπιμα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε φλιτζάνι συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον. Από τους αγρότες μέχρι τους καταναλωτές, είμαστε υπέρμαχοι ενός συμπεριληπτικού αναγεννητικού οικοσυστήματος που τροφοδοτείται από την αγάπη μας για τον καφέ. Το Common Grounds αποτελείται από τρεις πυλώνες: Υπεύθυνη προμήθεια, Ελαχιστοποίηση Αποτυπώματος και το "Connecting People", συγκεντρώνοντας όλο το έργο μας για τη βιωσιμότητα σε ένα πρόγραμμα. Η βιωσιμότητα είναι ένα εξελισσόμενο ταξίδι και συνεχίζουμε να αξιολογούμε τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας και να προσαρμοζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι εργαζόμαστε πάντα για να βελτιώσουμε τον αντίκτυπό μας στους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για το πρόγραμμά μας.