Chocospoons

Χρόνος προετοιμασίας::
15 λεπτά
Χρόνος αναμονής:
90 λεπτά

Υλικά

  • 180 - 200 γρ. σοκολάτα (γάλακτος ή μαύρη)
  • 20 ml καφέ L'OR ESPRESSO Lungo Profondo 8 (1 κάψουλα)
  • Ως γαρνιτούρα: ροδοπέταλα, αποξηραμένα και θρυμματισμένα
  • βατόμουρα, βρώσιμο γκλίτερ και χρωματιστή ζάχαρη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  1. 01

    Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να αναμίξετε διαφορετικά είδη σοκολάτας είτε να τα λιώσετε ξεχωριστά.

  2. 02

    Στρώστε ένα χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί για να τοποθετήσετε τα κουταλάκια.

  3. 03

    Μόλις λιώσει εντελώς η σοκολάτα, βουτήξτε μέσα τα κουταλάκια. Αφήστε τα κουταλάκια στο χαρτί για να κρυώσουν.

  4. 04

    Προσθέστε τη γαρνιτούρα πριν στερεοποιηθεί η σοκολάτα. Αφήστε τα κουταλάκια να κρυώσουν κι άλλο, μέχρι η σοκολάτα να στερεοποιηθεί εντελώς.

  5. 05

    Σερβίρετε τα κουταλάκια με ένα φλιτζάνι καφέ L'OR ESPRESSO Lungo Profondo 8 και ανακατέψτε τα απαλά μέσα στον καφέ.

  6. 06

    Απολαύστε το εξατομικευμένο φλιτζάνι σας, ενώ όλες οι γεύσεις των chocospoons συμπληρώνουν τον καφέ σας. Κάθε φλιτζάνι καφέ L'OR προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία καφέ. Αφήστε το έντονο άρωμα να σας μαγέψει. Ανακαλύψτε την ισορροπία των απαλών και πλούσιων γεύσεών του.