εταμορφώστε τον εσπρέσο σας σε δελεαστική λιχουδιά με εκπληκτική γεύση τζίντζερ.
Ποτήρι: Κοντό, με πλατιά βάση
Γαρνιτούρα: φέτα καραμελωμένου τζίντζερ, κλωνάρι μέντας, τρίμματα μαύρης σοκολάτας
Τρίψτε τη μαύρη σοκολάτα με έναν τρίφτη ή ένα μαχαίρι.
Αφρίστε το γάλα όπως θα κάνατε για έναν καπουτσίνο.
Ρίξτε το σφηνάκι εσπρέσο στο ποτήρι.
Ρίξτε το αφρόγαλα στο ποτήρι.
Βάλτε μια μπάλα παγωτό βανίλια στο ποτήρι.
Ρίξτε σιρόπι τζίντζερ πάνω από το παγωτό, ανάλογα με την προτίμησή σας.
Γαρνίρετε με τη φέτα καραμελωμένου τζίντζερ, το κλωνάρι μέντας και τα τρίμματα σοκολάτας.
Σερβίρετε και απολαύστε.