Αυτό το κλασικό ιταλικό γλυκό είναι το κορυφαίο κρεμώδες επιδόρπιο με καφέ, αμαρέτο και σαβαγιάρ. Με αυτή τη συνταγή μπορείτε εύκολα να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας. Απολαύστε την έξτρα γευστική ώθηση του αγαπημένου σας εσπρέσο από τον L'OR, που ολοκληρώνεται με μια μεταξένια, απαλή γεύση από τυρί κρέμα. Εγγυημένη επιτυχία!
Χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρικό μίξερ για να αναμείξετε το τυρί κρέμα με τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη.
Φτιάξτε ένα φλιτζάνι από τον αγαπημένο σας εσπρέσο (π.χ. τον Onyx για ευχάριστη γεύση). Ή για μια γευστική ανατροπή: δύο φλιτζάνια L'OR Ristretto 11 (για ακόμα πιο έντονη, πικάντικη και ελαφρώς όξινη γεύση).
Ανακατέψτε τον καφέ, το λικέρ και την κρυσταλλική ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ.
Μουλιάστε ένα ένα τα σαβαγιάρ στο μείγμα καφέ, φροντίζοντας το υγρό να καλύπτει ολόκληρο το μπισκότο.
Με τα μισά από τα σαβαγιάρ φτιάξτε μια στρώση στον πάτο των μπολ που θα χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε το τιραμισού.
Ρίξτε το μισό μείγμα τυριού κρέμας πάνω από την πρώτη στρώση σαβαγιάρ. Χρησιμοποιήστε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ για να κάνετε άλλη μία στρώση. Ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα κρέμας από πάνω ως τελευταία στρώση.
Σκεπάστε τα επιδόρπια και αφήστε τα μπολ να παγώσουν στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Όταν είναι έτοιμα, πασπαλίστε το τιραμισού με κακάο και σερβίρετε.