Ένα κρεμώδες επιδόρπιο, με υπέροχη, τραγανή επικάλυψη ζάχαρης. Σε ποιον δεν αρέσει η κρεμ μπρουλέ; Όλοι οι καλεσμένοι σας θα αγαπήσουν σίγουρα αυτήν την κρεμ μπρουλέ με καφέ, σοκολάτα, βανίλια και τσίλι. Μπορείτε να την φτιάξετε και από την προηγούμενη ημέρα, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Το τέλειο επιδόρπιο για κάθε περίσταση. Το τσίλι δίνει μια επιπλέον διάσταση στο τέλειο πάντρεμα σοκολάτας & καφέ. Δώστε γεύση!
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Χρόνος ψύξης: 2 ώρες
* Αν δεν διαθέτετε φλόγιστρο, προθερμάνετε τον φούρνο σας στο γκριλ στην υψηλότερη ρύθμιση και τοποθετήστε μια σχάρα στο επάνω ράφι. Γεμίστε ένα σκεύος κατάλληλο για φούρνο με θρυμματισμένο πάγο και νερό και τοποθετήστε μέσα τα πιάτα σας. Το κρύο λουτρό θα εμποδίσει την κρέμα να ψηθεί, ενώ η ζάχαρη στην κορυφή θα καραμελώσει σε περίπου 3 με 4 λεπτά.