Θέλετε να σερβίρετε κάτι ξεχωριστό το Πάσχα; Αυτή η συνταγή για καφέ βιενουά θα είναι κάτι μοναδικό που θα απολαύσουν όλοι. Ένας καφές με σαντιγί, καλή σοκολάτα και πασπαλισμένη κανέλα. Τι καλύτερο; Η κρέμα και η σοκολάτα προσφέρουν όση γεύση και γλυκύτητα χρειάζεται στον καφέ, ενώ η σαντιγί με την κανέλα τον κάνουν ξεχωριστή λιχουδιά για κάθε ειδική περίσταση. Είναι βέβαιο ότι αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας και, επίσης, μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας με τη γαρνιτούρα. Χρησιμοποιήστε διάφανα, γυάλινα ποτήρια για να σερβίρετε τον καφέ βιενουά και αλείψτε το εσωτερικό του φλιτζανιού σας με λίγο σιρόπι σοκολάτας για να τον κάνετε εντυπωσιακό.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά
Μερίδες: 8